Děkuji, už nebudu otravovat
Oprava příspěvku
Re: Oprava příspěvku
Tak asi pomáhá CRTL+F5 - po tomto dvojhmatu vidím i to, co na té stránce snad není
))))
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Že by? Zkusil jsem znovu Ctrl+F5 a všechno tam už je, vč. modrého proužku i odpovědět
Předtím to ale nešlo. Funguje mi to na Google Chrome, ještě zkusím FF. Tak sláva!!!!
Edit: Na FF provedeno též Ctrl+F5 a taky to fachá - díky!!!
Edit: Na FF provedeno též Ctrl+F5 a taky to fachá - díky!!!
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Doporučuji Ccleaner a aktivovat v nastavení "spuštění při startu počítače". Vyřeší to spoustu věcí, od mazání temp souborů až po komplexní čištění kompu.
Vhodný i k občasnému pročištění registrů. "Bezúdržbový" program bez nároku na nějakou "nutnost" hlídat cokoli. Ke stažení např. na http://www.slunecnice.cz.
Vhodný i k občasnému pročištění registrů. "Bezúdržbový" program bez nároku na nějakou "nutnost" hlídat cokoli. Ke stažení např. na http://www.slunecnice.cz.
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Já ho používám už léta, a přesto se mi ty tlačítka nezobrazovaly také....V tom to není, ta chyba byla někde jinde...
Také jej už dlouho používám, ale pokud ho nechám spouštět při každém startu PC, pokaždé mi vymaže různé přihlašovací údaje a ty budu muset znovu zdlouhavě vyplňovat. Vím, že se to dá nějak nastavit, ale raději to nechávám na default, protože mám strach tam cokoliv měnit - někde něco blbě zaškrtnu a je to v pytli. Jinak ještě používám toto: http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html a docela spokojenost...
Tak oprava příspěvku je snad definitivně vyřešena, ovšem objevil se mi nový problém v sekci hlasování o kategorii. Uživatel Mirsul se mě tam na něco ptá a já mu nemohu přímo odpovědět (pouze SZ). Chybí mi tam zkrátka tlačítko pro odpověď. Ctrl+F5 nezabralo a v minulosti mi to normálně fungovalo 
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Mílo, asi jsi již odhlasoval. Pak ti zmizí tlačítko, věc je pro Tebe uzavřena.
Rada - vem hlasování zpět a budeš mít zase tlačítko pro komentář.
Rada - vem hlasování zpět a budeš mít zase tlačítko pro komentář.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Aha, tak tudy na to
Dík za tip, vyzkouším!
Henry, tak nevím jestli to zatuhnutí se skripty má na svědomí Sticky Password ale tohle krátkodobé zatuhnutí proběhlo dávno po přihlášení, když jsem potvrdil navrhovaný bod, připojuji slibovaný screenshot v lepší kvalitě.
Edit: Samozřejmě, že Sticky Password využívám na x dalších serverech a nikde to "nezatuhává"
Edit: Samozřejmě, že Sticky Password využívám na x dalších serverech a nikde to "nezatuhává"
Sygic, TT One mobile
Tak jsem to předtím viděl dobře - spOverlay.js - určitě nejsi sám, kdo má s tím programem Sticky Password tento problém, jak jsem se dočet na netu...
Rady, že se má tento doplněk vypnout slyšet nebudeš chtít
, takže vyzkoušej prodloužit časový limit pro skripty ve Firefoxu. Do adresního řádku zadej about:config, odklepni, že to opravdu chceš, do filtru zadej script_run_time a zvyš ty dvě hodnoty, co se ti tam objeví o 10 případně 20 sekund na 30,20 nebo 40,30 a napiš, jestli to pomohlo.
Rady, že se má tento doplněk vypnout slyšet nebudeš chtít
Teda Henry..... tebe je tu normálně škoda.... ty znáš moc
, já se budu muset zeptat Billa, jestli neshání machry na scripty
... nastavil jsem na 40 a 30 a uvidíme. Sice se tím asi prodlouží doba toho "zatuhnutí", ale třeba to prostě potřebuje trošku delší čas, než ten Sticky srovná do latě
)))
Sygic, TT One mobile
Tak jsem čas prodloužil jak jsi doporučoval, asi to moc nepomohlo 
Sygic, TT One mobile
No a během 5 minut opět zatuhlo se schripty a to se stalo, když jsem klikl zobrazit druhou stránku kategorie bodů
Sygic, TT One mobile
Tak Henry, script přestává spolehlivě fungovat při přechodu na další stránku kategorie, teď tady už asi 2 hodiny hledám chybu v "ČOI benzínkách" a střídám si ty 2 stránky a rostu u toho, protože pořád musím čekat na tu hlášku - a to ještě jsem si ten čas prodloužil
))))), jdu ho vrátit, jak to bylo 
Edit: pořád mi nejde do hlavy, proč to jinde nezlobí, jen zde na poi
Edit: pořád mi nejde do hlavy, proč to jinde nezlobí, jen zde na poi
Sygic, TT One mobile
Psal jsem autorovi toho tvého programu a tato chyba by měla být odstraněna od verze 5. Máš poslední verzi?